Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Wednesday, June 16, 2010

TEMPAHAN T-SHIRT TELAH DIBUKA !!


Tempahan T-Shirt

Salam kepada rakan-rakan dan pengunjung blog saya, kini NUANISA telah melebarkan lagi sayap PERKHIDMATAN kami dengan menyediakan tempat untuk anda menempah T-SHIRT anda. Bagi kegunaan kempen, persatuan, personal, company, cawangan, reunion, family day, atau apa-apa event sekali pon, kami sedia terima tempahan. Apa yang menarik, kami dapat memberikan harga yang BEST pada pengunjung blog ini. Sebelum tu, saya nak maklumkan yang T-SHIRT yang dibuat dengan kami boleh dipilih / matching kan sendiri COLORS atau kami akan rekomenkan...almaklumla kami mmg suka bab design2 and rekomen2 ni. Terpulang nak t-shirt kosong atau nak yang BERSULAM or Yang BERPRINT. Harga boleh terjah tengok sendiri kat bawah ni.... selamat cuci mata ya....


~ t-shirt kolar bulat kosong = RM10 - RM25
~ t-shirt kolar bulat dengan sulam / printing = RM 12- RM 30







~ t-shirt berkolar kosong= RM17 - RM35
~ t-shirt berkolar dengan sulam / printing = RM 19- RM 40




~ baju korporat kosong = RM45 - RM70
~ baju korporat dengan sulam/printing = RM 50 - RM 75


 
~ baju muslimah kosong= RM20 - RM25
~ baju muslimah dengan sulam/prinitng = RM 25 - RM 30
 

~ baju bengkel kosong= RM45 - RM60
~ baju bengkel dengan sulam / printing = RM 50 - RM 65




Design? terpulang pada anda!!
nak kami yang design kan atau anda design sendiri, It's Up to You


Email me k : NUANISA@gmail.com



2 comments:

Mrs MaMA said...

Salam Nuanisa...Baju ni awak punya ek? lokasi kat mana ye?? coz nak tempah baju untuk group tapi tak ramai lah..jadi nak contoh dan macam2 lagi...apa-aa nanti dapat peruntukkan kita calling2 ye??

BTW jgn lua join GA saya ye??

NUANISA said...

saya ada around KL, maju junction , PJ, Bangi...Kita selalu buat baju untuk mcm2 event and company...bagi email, nanti boleh bg katalog. Color and design boleh match2 kan sendiri...kalau nak tgk sample , mention jenis yang mana or bole jumpe2 nanti...sbb sample nak kene minta member...kilang kat JB..