Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Wednesday, April 7, 2010

HAPPY FAMILY CONTEST

SEMUA BLOGGERS DILUAR SANA DIJEMPUT
MENYERTAI CONTEST INI !!!

bloggers kat luar sana mesti ramai yang suka bergambar dengan family. Ini lah masanya untuk manfaatkan gambar2 korang ngan family. Dapat hadiah n dapat share n bloggers lain lagi tu.... Kalau yang belum ada gambar family,apa kata ambil gambar family....NUANISA ni bukan apa,,nak menggalakkan korang bergambar ngan family....sbb usia makin meningkat...tup tup..anak dah besar..muka dah lain...jgn lupa tiap2 bulan rakam gambar ngan family walau di mana jua anda berada sementara masih berkesempatan :)



TUJUAN CONTEST

1.Contest Ini Diadakan Sempena Menyambut Hari Ulang Tahun Perkahwinan Kami Yang Ke Dua
2. Contest ini bagi menggalakkan bloggers untuk menghargai masa bersama keluarga merakam detik ceria keluarga masing-masing untuk dikongsi bersama

TERMA dan SYARAT CONTEST

1. Letakkan gambar bahagia anda sekeluarga di dalam blog anda
3. Di bawah gambar tersebut, tuliskan slogan / moto hidup keluarga anda
4.tuliskan maklumat keluarga anda seperti, nama, umur, tarikh lahir, tarikh perkahwinan, dan alamat email
5. Copy HTML address page tersebut dan paste kan pada komen page ini
6.Nuanisa akan melawat page anda
7. Anda juga dikehendaki copy banner contest ini dan paste kan pada side bar blog anda. Pastikan banner tersebut di link kan ke page ini semula
8.Setelah itu, senarai nama peserta akan di update dari masa ke semasa sehingga tarikh tutup
9. Pertandingan ini bermula 7 April 2010 - 20 Jun 2010
10. Pemenang akan diumumkan pada 21 Jun 2010 ( sempena hari ulang tahun perkahwinan Nuanisa)
11. sekiranya anda tidak mempunyai blog, anda juga boleh menghantar entry anda melalui email : nuanisa@gmail.com

 
KRITERIA PEMENANG CONTEST
1. Pemenang akan dinilai dari segi Gambar yang Paling Menarik dan Slogan hidup yang paling Best
2. Sekiranya ada 2 gambar yang bersaing, pemenang akan dinilai mutu Slogan yang paling best

KATEGORI PEMENANG
1X GRAND PRIZE
(gambar yang menarik dan slogan bombastik)

1X AMAZING PICTURE
(Gambar Kekeluargaan yang Paling Happy)

1X WONDERFUL SLOGAN
( slogan kekeluargaan yang paling BEST ) 


5 x SAGUHATI

GRAND PRIZE PRESENT :-

DIGITAL FRAME

Rebutlah peluang keemasan ini. Frame ini untuk display gambar2 keluarga anda dan dipaprkan di satu sudut ruang rumah anda..bayangkan...tetamu2 dapat menghayati foto2 kenangan anda secara digital..wowwyyy

46 comments:

NUANISA said...

contoh hantar enry:
sila lawat page entry saya: http://nuanisa.blogspot.com/2010/04/happy-family-contest.html#comments

*dan saya akan bg note di page anda menandakan saya dah lawat dan dah masukkan page anda dalam senarai contest

ibudhani said...

nuanisa...sy akan masuk....tgh pk kan slogan yg best2x....

NUANISA said...

TQ to supporting us. Ibudhani ni memang Best la :p

mama eja :) said...

wow.. best nye..insyaAllah nant kami join ye... motto dah ade..gambo je belum carik lagi :D

ibudhani said...

mamaeja...terbalik la dgn saye...motto xde...picca dh ade....:D

Ely Hasrul said...

gatainye nak masuk jugak..

salam kenal.. nk masuk contest insya allah.. i folo u ok..

NUANISA said...

come to join this contest mama eja!!

NUANISA said...

Ok Ely Hasrul..Thank u to supporting...

maszmadi said...

i follow... nak try msuk gak... insyallah

NUANISA said...

ada banyak masa lagi...:)

NUANISA said...

bloggers kat luar sana mesti ramai yang suka bergambar dengan family. Ini lah masanya untuk manfaatkan gambar2 korang ngan family. Dapat hadiah n dapat share n bloggers lain lagi tu.... Kalau yang belum ada gambar family,apa kata ambil gambar family....NUANISA ni bukan apa,,nak menggalakkan korang bergambar ngan family....sbb usia makin meningkat...tup tup..anak dah besar..muka dah lain...jgn lupa tiap2 bulan rakam gambar ngan family walau di mana jua anda berada sementara masih berkesempatan :)

maszmadi said...

nuanisa, i da joint..

check-in
http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/04/happy-family-contest.html

NUANISA said...

Thank You MASZMADI you all adalah yang terawal sekali hantar entry. InsyaAllah ada gift special tuk you all. But nak remind ni, please letakkan info husband and anak sekali. Dan jangan lupa buat slogan hidup keluarga "............" K, Gud Luck!

maszmadi said...

nuanisa: thanx ya, i da btulkan aper yg u bgtau..
check back ya, kalu x complete inform me back...

check-in
http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/04/happy-family-contest.html

maszmadi said...

k, da btulkan, kalu rajin check-in la, kalu x pon nak bgtau yg umor baby 1 thn 4 bln, extra umor bapak baby kalu check-in my blog...hehe

NUANISA said...

okey maszmadi. TQ dah tengok dah..complete dah..

honeysour's blog said...

salam nuanisa...
kalau saya letak gambar i dengan ibu ayah n adik2 ok tak..kira satu family jugakkan..:)

NUANISA said...

tapi kan honey, tu family ibu ayah you. bukan family you

aLyNnZ said...

Salam nuanisa alynn dah join try check lau ada yg x complete bgtau k..

http://alynnzcontest.blogspot.com/2010/05/happy-family-contest.html

NUANISA said...

okey. TQ...nice ..nuanisa dah visit blog alynnz. gud luck ya

ibudhani said...

salam nisa,

leni dh join contest ni..

http://ibu2afiqdhani.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

ibudhani said...

nisa, sy tuka picca....

NUANISA said...

ok..nisa dah tgk dah entry lenny. TQ sbb sudi masuk contest nisa :p

ch3mpaka said...

saya nak masuk nisa..yeaaa!

NUANISA said...

jemputlah masuk...di alu-alu kan :)

chempaka said...

nisa, ini html page tu....

http://ch3mpaka.blogspot.com/2010/06/contest-happy-family.html

NUANISA said...

ok dah tengok..nisa tgh buat tiket entry chempaka. Nice Picture.. Gud Luck.. Thanks for join this contest !

Nida said...

Salam perkenalan buat Nisa..

Keluarga bahagia dambaan semua
Moga rumahtangga rukun dan damai
Kak Nida ingin sertai juga
Hadiah menarik melambai-lambai..:)

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

Semoga ada rezeki buat kami..aminnnnn

AntuGorgon said...

Nak cobe masuk gak lah.. :-)
ada masa lagi kan..

Momma Mia said...

Salam anniversary Nuanisa! Tahniah!!

Me join.

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

NUANISA said...

TQ for joining this contest..nuanisa is preparing entry ticket for you.. :) gud luck

AntuGorgon said...

Saya datang nie .. :-)

http://adedory.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

Harap sudi terjah yer.. ngeee

Me Mrs.Eady said...

Salam..1st time saya masuk contest kerana amat2 tertarik dgn contest happy family ni...

jadi..inilah link nyer
http://nurul-izwa.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

saya follower blog ini..;)

Mrs MaMA said...

nak join gak!!!

Mrs MaMA said...

Salam, dah ikut semua aturan....dan sgt2 berminat macam Mrs Eady juga first time masuk contest tu yang xcited skit nie....

http://virgoladylife.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

zaikulim said...

Salam..akak zai join jugak ok

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

Asya said...

SALAM PKENALAN..SY PON JOIN..SILA TERJAH YER:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

**KALO ADA SYARAT Y XLENGKAP N TLPS PNDANG..INFORM YER

Putera Fakhry said...

salam perkenalan.....
fakhry dah join...layannn...........
http://puterafakhryshaqir.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

mama zharfan said...

salam,

me dh join :

http://suzie284.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

tq :)

Liza said...

Salam perkenalan.

Saya join gak contest,

http://lizayati.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

harap2 sempat lagi, huhu!

Shamz + Fieza = Muiz said...

Harap penyertaan kami masih sempat...

http://kasihabadi03.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

SyaZa SyaFeeQaH said...

salam kak. Syaza join ek! ini html Syaza.

http://syazasyafeeqah.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

♥MAMA♥ said...

hi,salam pkenalan,hepi anniversary to both of u,moga bahagia hendaknya,aminnn..

rasanya masih sempat lg mama nk submit ni b4 dateline ni,huhuuu...ni entry mama ye,dh ikut seme rules dh :

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/happy-family-contest.html

akmafaizal said...

adeh ter lepas sudah..baru menjejakkan nama di sini huhu :P

NUANISA said...

tq kepada yang sudi masuk contest ni... NUANISA busy sikit minggu ni...