Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Tuesday, April 6, 2010

SLEEPING AISYAH

*SLEEPING CUTIE CONTEST*

lena dibuai alunan kereta yang dipandu oleh daddy. pantang naik kereta


letih g jalan-jalan ngan mommy dan daddy, kat surau beralas sejadah pon jadi lah

letih sangat , ngantuk sampai kuar air mata.

Nama : AISYAH BINTI MOHD ANNUAR
Tarikh Lahir : 22 MAC 2009


LAGU DODOI...

du du du du sayang mami,
du du du du anak mami,
tido tido sayang,
tido tido intan.
 (ulang banyak kali)

momi sayang dia
sayang sayang sayang
 (bila dah nampak baby dah nak lelap)

mmuahhhh!!!
(bila baby dah lelap ngan nyenyak)
 inilah lagu kegemaran mommy bila dodoikan aisyah. Luv you sayang...

p/s: rupa-rupanya seronok bila jengok2 kat blog mama mama yang lain. All mamas are creative. Setiap mama yang berlainan ada banyak input yang berlainan. Thanks to mamazakuan...bila saya nak letak entry dalam blog mamazakuan, saya nampak n jumpa banyak blog mama-mama lain. Begitu hebat rupanya dunia blog ni... Yeah..hidup mamaS!!

2 comments:

Nad a.k.a MamaZakwan said...

salam
mamazakwan dtg terjah :P
thanks sgt2 sbb join contest ni
n gud lux ek!
:)

NUANISA said...

Yeah mamazakwan dah terjah...hehe seronok upenye masuk contest..kekeke