Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Thursday, July 15, 2010

KITCHEN CABINET

Sangat susah nak memilih sebenarnya... mana satu jenis and color kitchen cabinet yang menarik ya?. Kitchen ni the most important space dalam rumah kan..so kalau silap pilih, maka bosannya rumah..tapi kalau pandai pilih...bestnya rumah....




hitam putih ka...atau merah??
harga nya pon sangatlah mahal
because jenis macam ni jenis 3G atau UV...
mau pakai handle ka atau tak?
hurm...which one cantik...ada sape2 boleh tolong saya?

3 comments:

Adam's Journey said...

Liza dah confirm pilih all WHITE walaupun asalnya nak pilih putih merah. cuma kalo pilih solid surface, jgn pilih warna gelap la sebab senang calar. hopefully ok lah putih sebab look spacious.rumah liza kecik jer..

ibudhani said...

leni vote itam putih....tp ade org kata bb mmbesar lebih ceria/aktif/ dgn warna2 yg terang....(heheh carpet kt umah pn leni beli colurful ..) mcm kat lokap kn gelap2 n suram mesti ada objektifnye nape suram...

NUANISA said...

dah siap pasang...last sekali nuanisa pilih color putih...top pakai granite...jenis door Uv glass / 3G :)