Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Sunday, October 10, 2010

CONTEST HARI RAYA AIDILFITRI 2010 DILANJUTKAN SEHINGGA 11.11.2010

Assalammualaikum
Setelah Aidilfitri berlalu meninggalkan kita, NUANISA menganjurkan Contest Nostalgic Aidilfitri 2010 bagi kita merakamkan kenangan bersama keluarga di hari bahagia.

Hadiah Contest ini adalah
Sebuah Photobook Hari Raya Sebagai kenangan selamanya

Cara Menyertai Pertandingan :
2. Sediakan satu entry untuk contest ini di blog anda dengan 1 gambar nostalgic aidilfitri 2010 dan text kenapa anda layak untuk jadi pemenang contest ini tidak melebihi 250 perkataan
3.Tampalkan banner di atas di entry anda dan side bar blog anda dan link kan semula ke ruang komen entry ini : http://nuanisa.blogspot.com/2010/10/contest-nostalgic-aidilfitri-2010.html
4.Tarikh tutup adalah pada 30 Oktober 2010   11 NOVEMBER 2010

Syarat Pertandingan:
1. Peserta dalam Malaysia sahaja.
2. Gambar yang disertakan adalah bersama Keluarga
3. Gambar hendaklah kreatif dan nostalgic

SELAMAT MENCUBA

* SEBUAH PHOTOBOOK ALBUM DENGAN GAMBAR RAYA FAMILY ANDA UNTUK DIMENANGI *

9 comments:

mama_umar_maryam said...

insyaAllah,nnt godek2 album raye ye

Mama Zharfan said...

salam,

me dh join

http://suzie284.blogspot.com/2010/10/contest-nostalgic-aidilfitri-210.html

Syima Emi said...

Salam perkenalan..

harap-harap diterima :)

http://petaibududurian.blogspot.com/2010/10/contest-nostalgic-aidilfitri-2010.html

Thanksss

NUANISA said...

Contest dilanjutkan sehingga 11.11.2010 atas permintaan... kepada sesiapa yang teringin mendapatkan sebuah photobook, anda masih berpeluang... ;)

AiDa said...

salam perkenalan nuanisa...:)

saya join contest ni ya...

ni my link..
http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/contest-nostalgic-aidilfitri-2010.html

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa baru tgk contest nie mcm best jer...

Syima Emi said...

salam kak,

contest ni mmg xde pemenang eh kak?

NUANISA said...

wsalam..
sorry banyak2 tak bagi tau kat blog yang contest ni dah ade pemenang iaitu AIDA..nuanisa pon dah berhubung ngan aida...ermm..time wat contest ni mabuk ngandung tu yg mcm tak larat nak update sgt.. sekarang dah kembali ceria :p

ada contest lagi bulan ni..join la/

Ieda Aimarl said...

salam, cantik blog...
sudi2lah ke blog saya pula.. :)