Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Thursday, November 3, 2011

Contest Anakku Berfotogenik



aisyah memang dah sinonim dengan kamera
tapi kali ni nisanua nak show you all gambar aisyah yang sempoi...
macam mana penat, selekeh and tak de mood pon, gambar aisyah tetap cantik...
orang kata sbb dia ni sgt fotogenik..
pakai baju buruk mane pon , tengah nangis pon tetap ok je gambar dia...
ni yang mommy dia jealous :p
kalau tgk
gambar 1: dia tgh buat perangai, patutnye minum ngan botol, tapi kacau gelas orang lain..dah ngantuk time tu .
Gambar 2: dia dah buat perangai...cabut sepit rambut..dah serabai..tapi try snap gambar dia, huhu ok lagi..
Gambar 3: Dia dah penat..rambut dah serabai..peluh2 dah percik , tapi suruh senyum nak snap gambar..sempoi je.. and
gambar 4: dah nak tido...muka masam..tapi cute lagi..hahaha
sian..kepenatan ikut mommy daddy jalan2...
next time nuanisa show you all gamabr pose aisyah..meletup... (bukan senang dia nak sporting bergaya ;p)

Nama Mommy : Khairunnisa Hamzah
Nama Daddy : Mohd Annuar
Nama SiFotogenik Cilik ni : aisyah Mohd Annuar ( 2 tahun 8 bulan)


Kenapa nuanisa post this entry, actually untuk join contest di bawah ni;-

Contest Anakku Berfotogenik 
dianjurkan oleh Mamaema



Apa yang perlu dibuat?
hantarlah gambar anak atau anak sedara korang tu yang sedang bergambar
nak tahu lebih lanjut? klik sini 

1 comment:

MamaEma said...

terima kasih sudi join contest ema

good luck yer