Everything is about passion and about life. Creativity comes after that. Lets make Allah first, Then Rasullullah, after That Families, last but not least friends and others

SHARING YOUR BLOG HERE

Tuesday, July 26, 2011

BLUEBERRY CHEESE TART & FRUIT TART

 

Tadi nisa gi beli cheesetart dekat kedai fruitti..cheese tart dia RM2.90 sebiji pergh... Ini adalah gambar yg diambil ketika menyediakan tart untuk jamuan di office....jamuan poklak2...tart ni open untuk tempahan. Yang dah order tu, tunggu ya...kalau nak order untuk event atau hadiah ke...harap order awal2..at least 3 hari sebelum...kalau tak, tak sempat nak buat...ok harganya? seperti di bawah

SEBIJI = RM1 (saiz 6cm) , RM0.80 (saiz 4.5cm)
MINIMUM ORDER = 50 biji

*note: free wrapping & decoration service depends on events

istimewa untuk pembaca setia blog nuanisa ni,
dapat RM0.50 sebiji untuk semua saiz & jenis tart

dengan syarat;
1.paste kan image kedua2 tart di side bar anda dan link kan ke blog nuanisa
2. tolong promote kan tart ini melalui blog anda (buat satu entry)
3.Jadi follower nuanisa

entry yang kreatif akan dapat 50 biji tart PERCUMA
*sah sehingga 31 Ogos 2011

4 comments:

Wani said...

haruslah join ni XD

NUANISA said...

join la...nanti raye rumah dapat makan tart..pastu siap leh bawa balik 50 biji free ;p

Kasih Kita said...

nak join.
Minggu depan sy entry ek.
Nak pikir idea kreatif hehe

NUANISA said...

jom join...hehehe